VKO 8 (18.2.-24.2.2008)

Viikko ei alkanut kauhean iloisissa merkeissä. Tuli taas niitä juttuja joita ei todellakaan ole tajunnut tarkastaa vasta kun homma pissii jo. Yläkerran viemäri ja radonputki pitää viedä vessan ja eteisen katossa portaille saakka koteloituna ja vasta siitä ylös. Harmittaa niin vietävästi kun uuteen taloon tehdään kaikenmaailman näkyviä koteloita! Kun olisi aloittanut siitä sisustuksesta, niin tämäkin olisi ehkä tullut esiin ennemmin tai ainakin se olisi voitu tehdä paremmin ja vähemmillä ulkonäkövaurioilla.... Vaikka meillekin sitä hoettiin, että tarkastakaa kaikki suunnitelmat moneen kertaan, ei neuvot vaan ole uponneet. Tai no, uponneet kyllä mutta kun se suunnitelmien ymmärryskyky on vasta jälkeenpäin tullut siihen mittaan jotta siitä apuakin on.

Kaiken pähkinnän ja kiroamisen jälkeen tulimme tulokseen, että putkea ei vedetä vielä vaan se jää vessaan valmiilla lähdöllä. Ei siitä vieläkään niin kaunis tullut kuin olisi toivonut mutta parempi.

Keskiviikkona alkoi tohina raksalla. Sähkäri, putkari ja ilmastoinnin tekijä kaikki aloittivat omaa rupeamaansa. Torstaina kuulimme aivan mielettömän ihanan uutisen, pannu on valmis käytettäväksi sähkövastuksella ja vesi nousee kaivosta konevoimin!!! Pelletit astuvat kehiin kunhan piippu saapuu ensi viikolla ja saadaan katolle.

Ilmastointiputkia ja yläkerran vesiputkia asennettuna.

Talli sai jo oman sähkökaappinsa. Talo odottelee omaansa...

ja oviaukon seinät