VKO 50 (8.12. - 14.12.2008)

Maanantaina kylppärin lattia sai saumat täyteen laastia ja yläkertaa viimeisteltiin puhallusvilloja varten.

Keskiviikko ja torstai tehtiin kylppärin seiniä ja tolppaa loppuun. Perjantai-ilta sujui rattoisasti seiniä saumaten ja sama jatkui lauantaina. Illalla olikin vuorossa tämän joulun ensimmäinen joulutunnelma, Kangasalan Mieslaulajien joulukonsertti. Enpä muista milloin viimeksi olisi ollut näin vähän joulustressiä, lahjatkin on vielä hankkimatta. Kerkiäähän noita vielä Jouluaattona :)

Sunnuntaina Arttu poti flunssaa ja Minna touhusi kaikenlaista sälää. Kylppärin laatoitus valmistui, enää tolpan saumaus ja sekin projekti on valmis. Kodinhoitohuonekin kaivautui esiin kun se raivattiin. Siinä olisi seuraava projekti, kai.

Ja taas se yksi pieni juttu, jos jokin voi mennä pieleen, se menee urakalla. Vessan korkeaan kaappiin tuli alunperin väärän kokoinen ovi. Uusi tuli tällä viikolla ja, yllätys yllätys, väärän mallinen ja värinen. Kolmas kerta toden sanoo... Samalla hain myös sen puuttuneen tiskikaapin ja se odottaa ripustamista.

Mattokaupassa käydessä selvisi myöskin se, että haaveilemamme kumimatto ei käy kodinhoitohuoneeseen. Sitä ei pysty saumaamaan, joten siitä ei saa vesitiivistä. Päädyimme sitten Alpron turvalattiaan.