VKO 49 (1.12. - 7.12.2008)

Alkuviikon oli vajaa työteho kun toinen lillui merellä ( ja meripelastustehtävissä). Yhtä kaikki, tiistaina tuli lupa aloittaa kylppärin lattian laatoitus. Iltaisin pukattiin keittiön kaappeja seinään ja huomattiin että meiltä puuttuu tiskikaappi... Noh, taas mennään käymään Kalustetukussa. Kuistillekin saatiin yläkaapit kiinni ja taas on tavaraa vähemmän lattialla pyörimässä.

Lauantaina sitten taas laatoiteltiin. Alkaa loppu häämöttää pikkuhiljaa. Vielä kun jaksaa puristaa kylppärin laatoitukset loppuun asti eikä tulisi uupumusta.

Lumiesteitäkin viikonloppuna asenneltiin kuin myös rännejä. Kylppärin kattopaneelit ovat kuivumassa ja odottavat asennusta. Sunnuntaina niille haettiin kaveriksi valot kodinhoitohuoneen laattojen ja keittiön välitilan valojen kanssa. Nyt vaan on maltettava että niitä saa paikalleen ja sähköihin.

Se mikä tässä nyt on kaikkinensa tullut huomiona kaappeja kiinnittäessä, on koolaukset. Meillä ne on väärissä paikoissa. Keittiössä kikkailu kaappien korkeudella ja ikkunoiden yläreunan kanssa kostautui. Kertaalleen tehtyyn suunnitelmaan ei pidä mennä tekemään muutoksia. Kuistilla ja vessassa ei vaan sattunut koolaukset kaappien mukaan eikä tullut ennen levytystä mieleen tarkistaa kalustesuunnitelman kanssa niitä. Tyhmästä päästä kärsii ruumis ja lompakko...

Yläkerta olisi nyt likimain valmis loppuja puhallusvilloja varten. Jopa tirpan mentävät aukot on tukittu ja tirppojen pippalot meidän talossa on ohi!

Pakollinen mallikuva... Hilma rakastaa takan edessä lämmittelyä! Välillä jopa turhan lähellä meidän mielestä...