VKO 46 (10.11. - 16.11.2008)

Ihanaa, taas kerran koko viikko aikaa pakertaa oman (no, pankin) omaisuuden parissa. Tavoitteena oli saada kylppärin seiniin laattaa ja väkästää vessaa loppuun. Ja tietty kaikkea muuta esiin tulevaa.

Eka pieni ratkaistava niin helppoon laatoittamiseen, oli boordin paksuus verrattuna peruslaattaan. No, lissää kuraa vaan :) Ikkunan laatoitus puhumattakaan siitä mun ihanasta saippuatolpasta suattaapi aiheuttaa vielä harmaita hiuksia...

(Hemmetti, kameralla näyttää olevan oma tahto, mitä se haluaa kuvata hyvin. Aina on samat kuvat huonoja vaikka ottaisi eri päivänä ja eri aikaan...)

Vessan lattia saumattiin keskiviikkona kun maanantaina seinät saivat viimeiset laatat niskaansa. Noita sauma-aineitakin on aivan liian montaa väriä. Kauppaan mennessä väri oli selvä, mutta kuinka ollakaan sitä väriä ei ollut saatavilla. Vetonitin tuotteissa oli juuri vaihtuneet koodit ( ja sitä myötä myös värit) ja haluamaani väriä ei tietenkään ollut vielä saapunut Tampereelle. Otin sitten tummempaa, eikä tulos näytä ollenkaan huonolta.

Maanantaina tuli myöskin ensimmäistä kertaa siiloon täytettä autolla. Nyt on sitten papuja runsain mitoin :)

Tallin ilmanvaihtokin edistyy pikkuhiljaa.