VKO 38 (15.9. - 21.9.2008)

Huh, nyt on ollut kyllä laiska päivittäjä! Kovasti on kaikkea pientä piiperretty mutta näkyvää tuntuu olevan niin kovin vähän. Työt yrittävät syödä enemmän aikaa kuin olisi tarpeen ja tulihan tuossa toiselle viikon "loma" valtion palveluksessakin.

No nyt on tilanne se, että kovasti koitetaan saada ulkopuoli valmiiksi ennen talven tuloa ja räntäkelejä. Samaan aikaan sisälläkin pikkuhiljaa edistyy, mutta todellakin pikkuhiljaa...

Keittiö ja olohuone on sekasorrossa kun komeroita on koottu ja ne on hujan hajan pitkin kämppää. Tosin juuri ennen kun tätä kirjoitin, sijoittelin keittiön alakaapit jo paikoilleen ja johan muuttui ilme!

Kun nyt ei muuten olisi tuota hommaa, niin kuistin nurkkaan piti päästä taiteilemaan... Hopealasyyri odottaa pensselöimistä :)

Ehkä se suurin näkyvä muutos on ikkunoiden smyygilaudat. Kummasti näkö muuttui jo muutamalla laudalla!

Lauantaina meillä kävi ihastuttava pieni glennipentu Maire kylässä. Myös naapurin Tara tuli leikkimään mukaan. Sitkeä pikku ipana ;)

Viikonloppu oli oikein supertehokas. Piippu tuli peltiä vaille valmiiksi ja tallin päädyt tuli paneloitua. Lisäksi ikkunoiden ulkopuolen pesu ja kukkasipulien istutus tuli tehtyä ohimennen ;) Tallin metsän puoleinen pääty tehtiin launantai-illan pimentyessä ja sunnuntaina valmiiksi tuli toinen pääty vintin luukun kera.

Hilma nautti syksyisestä auringosta, joka pitkästä aikaa näyttäytyi.