VKO 32 (3.8. - 10.8.2008)

Paluu taas arkeen ja iltavuoroihin... Räystäslautoja kiinniteltiin kovasti alkuviikko taloon ja aika valmista tuli.

Sirpalle terveisiä, että torstaina meni rakeet kaivoon. Aikas hauskan näköisiä :) Torstaina saapui myös ensimmäinen erä kodinkoneita. Uuni, liesitaso ja tiskari.

Lauantaina hankimme sitten uuden lelun. Pihan savet kun piti saada pois paakuilta ja siinä hommassa talikkokin antoi periksi, pihaan ilmestyi jyrsin.

Sunnuntaina keittiö sai maalin pintaansa, se kun piti olla valmis ennen takan asennusta. Väri oli huima! Sisustussuunnittelija Annen vinkin mukaan laitoimme tämän sävyn, täytyy sanoa etten olisi lastun mukaan arvannut millainen siitä tulee. Hyvältä näyttää vaikka ensin näytti märkänä että siitä tulee violetti. Valo tekee myös hämmästyttävän paljon, nurkassa väri on paljon tummempi ja hormin pinnassa näyttää valkoiselta.

Sitten seuraa avautumista.... Toivottavasti tästä on apua jollekin, joka on samassa vaiheessa... Kun tilaat tasoitusta, tiedä mitä tilaat. Pelkkä tasoitus saattaa tarkoittaa sitä että saat useita päiviä kulkea kittilastan ja hiomapaperin kanssa kyttäämässä seiniä kolojen ja aaltojen varalta. Pohjamaalattuna kuulemma ei olis tarvinnu... OLE PAIKALLA! Keittiön kaappien alle todellakin kannattaa laitatuttaa se tasoite, ellet pysty olemaan sanomassa mihin kohtaan varmasti tulee kaappia. Se muutaman neliön puute potuttaa aivan armottomasti kun huomaat että se on 20 senttiä väärässä kohdassa ja rupeat tasoittelemaan sitä sitten itse samaan pintaan!

Tässäkin kuvassa näkyy kämmi, jonka huomasin vasta maalatessa. Katossa näkyvästä ilmastointiputkesta tulee liesituuletin alas. Koska tuuletin on siro eikä mene kaapin sisällä, pitäisi sen tausta olla tietenkin TASOITETTU ja maalattu. No, eipä ole ja taas on tiedossa muutaman päivän kittaa/hio operaatio. Voi kettu! Tämän saa kun ei ole koko ajan vahtimassa mitä vieraat siellä tekevät. Samassa kuvassa näkyy hiukan myös ikkunan reunaa, jonne on jo lisätty se 20 senttiä lisää kittiä kun kaapit ei todellakaan tule kiinni ikkunaan kummallakaan puolella... Eikä puhuta nyt ollenkaan vielä laattojen alle olevasta tasoitteesta...

Sunnuntaina tuli myös jyrsittyä takapiha ja täytyy sanoa että se ei ole kevyttä hommaa. Maanantaina sai oikein irvistellä että sai takin päälle...