VKO 24 (9.6.-15.6.2008)

Taas työt ja muu ohjelma haittasivat rakentamista... Aikataulu meinaa painaa päälle kun juhannuksen jälkeen alkaa tasoitusmiesten urakka. Siihen mennessä kaikki seinä- ja kattopinnat pitää olla valmiina, ikkunat suojattu ja kaikki roju kannettuna pois. Sinänsä mikään ongelma mutta hankalimmat on jäljellä, kuten hormin muuraus ja kodinhoitohuoneen katon levytys...

Viikonlopuksi onneksi saatiin taas lisävoimia Keski-Suomesta ja homma alkoi luistamaan!

Perjantaina kävimme muuraamassa ensimmäisen harkon paikalleen kuivumaan. Sitten olikin aika kesän (ja yhteiselle) ensimmäiselle "kaksi pyörää" ajolenkille! Arvata sitten voi kumpi jäi enemmän mieleen... ;)

Viikonlopun agenda oli saada hormi välikatosta läpi ja väliaikatoimintoina levyttää loput katot. Kuisti tuli valmiiksi.

Illalla näytti tältä, tavoite saavutettaneen sunnuntai-iltaan mennessä!

Ja tietty se menetelmä

Tallia on laiminlyöty viikkotolkulla. Nyt sille tuli piste! Tai no, ne talon romut pitää saada jonnekin ja pölyn keskelle on turha mitään viedä. Jotenka hommiin! Lauantai-iltana talli oli tyhjä ja odotti maalia.

Sunnuntaina jatkettiin samaan malliin ja illan päätteeksi totesimme, ettei ollut aika mennyt hukkaan.

Hilma päätti juhlia kolmen viikon sairausloman päättymistä siirtämällä hiekkakasaa (tähän kuuluis semmonen silmiään pyörittävä hymppä)

Viimeiselle viikolle jäikin sitten enää ne hankalimmat eli kodinhoitohuoneen katon viimeistely... Juhannusta vietettäneen kokolla omassa pihassa.