VKO 16 (14.4.-20.4.2008)

Tällä viikolla sähkäri on painanut rutkasti hommia. Talli sai valot ja sähkörasiat ja talon puolella on kytkettynä kaappi ja yksi pistorasiakin. Samalla päästään siis eroon ulkona kulkevasta kaapelista ja takaovi saadaan paikalleen. Varasto, pannuhuone ja työhuone ovat listoja vailla valmiita ja ne on jo täytettykin heti hyllyillä. Kun työhuoneen ja tallin väliin Arttu sai asennettua vielä palo-ovenkin, niin tallin pintojen tekeminen alkaa edistyä kun ei tarvitse miettiä pölyn hillitöntä leviämistä.

Torstaina tuli kevät!!!! Päivä meni enimmäkseen ulkona haahuillessa ja ihaillessa kevään ensimerkkejä. Sinivuokot ja Leskenlehdet puhkesivat kukkaan ja ensimmäiset perhosetkin tuli nähtyä. Kärpäset pörräsivät kun joimme Hilman kanssa kahvit omalla pihalla aurinkoa ottaen. Jesta, miten tätä on kaivattu! Viikonlopun puutarhamessut voi tulla kohtalokkaiksi... Kaikki aurinko ja muu keväinen mullankaivuuinto aiheutti myöskin sen, että pihaa tuli siivoiltua ja polttopuuksi kelpaava silppu löysi tiensä Kangasalan saunaan.

Takaovikin on vihdoin paikallaan

Talli näytti sunnuntaina tältä. Vielä on hiukan tehtävää...

Palo-ovikin on paikallaan ja pölyt pysyy tallin puolella

Loppuviikko meni harmitellessa ja suunnitellessa mitä pihalle tekisi. Lauantaina sitten päätin putsailla etupihaa kantamalla risuja ja vanhaa heinää kasaan kompostoitavaksi. Kaiken heinän alta tuli tehtyä upea löytö, koko rinne on sinivuokkoja pullollaan. Ihmeitä tapahtui aivan pikkusiivouksella. Aivan tolkuton määrä tuota ryönää näyttää kertyvän kun putsattava alue laajenee koko ajan... Ja ahneellahan on tunnettu loppu...