Tässä välissä vietettiin juhannusta. Itse nautimme tiluksillamme luonnosta grillaamalla ja nostamalla maljan omalla tontilla. Kaivuri kävi välillä muilla työmailla, kun meillä ei hommaa päästy edistämään rakennusluvan muhiessa kunnassa.

 

Viimein 30.6.2007 päästiin taas tositoimiin. Arttu ja kaivuri kuskeineneen tekivät kovan homman ja viimeistelivät kaivon (kun vihdoin oli renkaat tarvikkeineen saatu paikalle, kansi tosin vielä puuttui kun kaupan setä oli unohtanut sen tilauksesta). Samalla edistettiin tallin pohjaa, josta löytyi hiukan savea ja päätimme tehdä varman päälle, suodatinkangas laitettiin soran alle.

Kaivosta lähtevät putketkin on saatu paikoilleen.

Pohjalla näkyy vettä, syvyyttä kaivolla on n. 6,5 metriä. Lieviä hankaluuksia teetti löytää renkaiden väliin tullutta tiivistenauhaa. Renkaita kun myydään sekä tiivisteellä että ilman, mutta sitä ei tietenkään tajuttu kysyä (eikä liioin kukaan myyjistäkään sitä maininnut). Tiivistenauhaa myydään kyllä kaupassa mutta hyllystä löytyvässä tavarassa on maininta "ei juomavesikaivoon". Muutaman puhelun jäljiltä oikeaa nauhaa löytyi A-betonilta.

Jätevesiä ja sähköjä yms varten kaivetut ojat ovat paikoillaan.

Muuten maisema näyttää tältä:

Ahkera kaivajamme on kaivanut niin tehokkaasti että nenäkin on mennyt ruvelle, tosin tahtia se ei haittaa...